Правни лица > Картички > VisaBusinessCard

Картички

VISA BUSINESS

Новата VISA Бизнис припејд картичка и помага на вашата компанија да заштеди пари со намалување на трошоците при обработка на платниот список, зголемување на ефикасноста на процесите и промовирање на лојалноста на вработените.

Оваа картичка нуди големи предности при патување и други типови на трошоци поврзани со работењето на компанијата. Гаранција за безбедноста на VISA картичките, практичноста и модерноста е она што вработените ги очекуваат од вашата комапнија. Може да се користи за други придобивки, како што се средства наменети за гориво, патувања , забава, медицински трошоци или други поврзани трошоци.

Единствена картичка на овој пазар:
 • Прифатена кај милиони трговци во многу земји и територии ширум светот
 • Опција за надополнување на картичката
 • Без годишна членарина
 • Меѓународна припејд бесконтактна картичка
 • Ја олеснува контролата на распределбата и трошење на средствата
 • Се користи секаде каде што е означен знакот на VISA
 • Дневен лимит за трансакции, кои компанијата може самостојно да ги одреди
 • Целосно располагање со средствата во земјата и во странство
 • Брза и лесна процедура за аплицирање
 • 24/7 Поддршка на клиенти

УПОТРЕБА
 • Активирање со првата трансакција на ПОС терминал
 • Повлекување на готовина со најповолни провизии
 • Дозволено за употреба во земјата и во странство
 • Дозволено за плаќање преку интернет со највисоко ниво на заштита преку 3D-безбедносен стандард за безбедно плаќање
 • Бесконтактно плаќање на ПОС теринал без внесување на ПИН код до 1.100 МКД
 • Промена на ПИН кодот на банкомати на Силк Роуд Банка


ЛИМИТ
 • Вредност на картичката: мин. 6.000 МКД –  макс. 1.440.000 МКД
 • Дневен лимит за трошење во малопродажба: макс. 540.000 МКД
 • Дневен лимит за подигнување готовина: макс. 540.000 МКД

ПРОМОТИВНО ДО 31.12.2021 ГОДИНА
3% поврат на средства со направени трансакци на бензински станици
5% поврат на средства со направени трансакции на патарини

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ
 • Апликација за VISA припејд картичка
 • Документи за отварање на трансакциска сметка


24/7 поддршка : 02 3203 555 / 070 406 555

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање

Live Chat
x

Оставете Ваши податоци во дадените полиња, со цел да ве контактираме за комплетирање на процесот за аплицирање