Физички лица > 200 најголеми и најпрофитабилни компании

200 најголеми и најпрофитабилни компании

Доколку и Вие сте еден од вработените во 200-те најголеми и најуспешни компании или вработени во јавна администрација во Македонија, ЕДИНСТВЕНО во СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ добивате неверојатна можност од 4 месечни плати. Услови кои треба да ги исполнувате за да ја искористите оваа можност која ви ја нуди Силк Роуд Банка АД Скопје се:
  • да сте вработени на неопределено време
  • доколку сте вработени на определено време – минимум 12 месеци да работите во компанијата и договорот да ви се обновува на секои 6 месеци (во тој случај добивате дозволено пречекорување од 1 плата, како и лимит во износ од 1 плата на American Exprees Green кредитна картичка),
  • да сте примател на плата во Банката или ја префрлите својата плата во Банката,
  • да немате отпишани побарувања, и
  • во последните 9 месеци да се наоѓате во А категорија според податоците од Кредитен регистер (податокот го обезбедува Банката).

За дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не:
  • на е-mail: RetailSales@silkroadbank.com.mk, или
  • на следниве контакт телефони: 02/3289-405, 02/3289-477, 02/3289-446 и 02/3203-597.

СТАНЕТЕ НАШ КЛИЕНТ И ИЗБЕРЕТЕ ЈА УСЛУГАТА КОЈА НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА

Пополнете ја контакт формата и наведете го вашето барање